ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

Στο Κέντρο Μάθησης Λόγου και Ειδικής Διαπαιδαγώγησης Σχηματαρίου πραγματοποιείται πρόγραμμα σχολικής προετοιμασίας για όλους τους μαθητές.

Οι μαθητές όλων των τάξεων έχουν την δυνατότητα με σωστό τρόπο και με την καθοδήγηση καταρτισμένων εκπαιδευτικών να κάνουν όλες τις εργασίες τους. Σχεδιάζονται εξατομικευμένα προγράμματα μελέτης βασισμένα στις ανάγκες του κάθε μαθητή ξεχωριστά. Οι εκπαιδευτικοί βρίσκονται συνεχώς δίπλα στο μαθητή οργανώνοντας τη μελέτη του, καλύπτοντας απορίες, καθοδηγώντας και δίνοντας ευκαιρίες για μάθηση.

Στη Σχολική Μελέτη τα παιδιά προσέρχονται με τα βιβλία τους και τα τετράδια τους με στόχο να μελετήσουν τα μαθήματα της επόμενης ημέρας. Σε έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο με πλούσιο υλικό για όλες τις τάξεις διαβάζουν διασκεδαστικά, κατανοώντας και αποκτώντας τις απαραίτητες στρατηγικές μάθησης, οι οποίες θα τους βοηθήσουν και στη σχολική τάξη.

Μέσω του προγράμματος, τα παιδιά θα καλύψουν τα κενά τους και έχουν την ευκαιρία να κάνουν και επιπλέον δραστηριότητες, αλλά και θα προετοιμάζονται για τα διαγωνίσματα της χρονιάς. Την καθημερινή εξέλιξη μπορείτε να τη διαπιστώστε από την πρόοδο του παιδιού σας και τα αποτελέσματα στις σχολικές επιδόσεις. Η συνεργασία μας με τους γονείς είναι απαραίτητη, αφού έχουμε κοινό στόχο την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των παιδιών και την ανάπτυξη των σχολικών επιδόσεων.